• francis666

    6 month and much more understanding of the command line later,
    actually the combination of while ! aconnect device name:port device name:port; do sleep 1; is the the most reliable because it repeats until actual connection is made
    setting a fixed delay time might work on one system but not on the other, plus it guarantees the least possible waiting time

    posted in technical issues read more
  • francis666

    @nicnut thats pretty weird, im doing the same and its almost instantaneous, do you aconnect by name or port nr? alternatively what you could do is merge your patches into one big patch with pd~ instances and turn parts of the patch on and off remotely to save cpu, or you dig into the undocumented pd msgs, im sure there is a way to tell pd to close a patch and load another one

    posted in technical issues read more
  • francis666

    @francis666 ok i realize now that array is obviously not audio/pcm format and saves 32bit. that clarifies this!

    posted in technical issues read more
  • francis666

    what you could do is first kill the running instance with "killalll pd" or "sudo killall pd" and then open the new patch

    posted in technical issues read more
  • francis666

    hey there, stumbled upon a weird behaviour, if i load a soundfile of 5mb to an garray and enable save content, the size of the saved patch is 14mb, is there a reason for this? the size of the patch without the array is 256bytes. is there any way to fix this?

    thanks!

    posted in technical issues read more
  • francis666

    same for me on 0.49, was on 0.48 also, not related filename space, only crashes on "save as" tho so its annoying but not fatal (it does save before crashing)

    posted in technical issues read more
  • francis666

    bumping this as im attempting to do the same with not much luck, works fine on os x but not pn the rpi, anyone managed to get this going?

    posted in technical issues read more
  • francis666

    nevermind actually managed to compile it myself with some help from very nice ppl, incase anyone is interested im attaching the working external for the RPI, happy syncing :)

    its working perfectly on my rpi 3 running raspbian stretch lite, pd 0.47

    abl_link~.pd_linux

    posted in technical issues read more
  • francis666

    hya, i want to complie abl_link~ for use with the rpi, before i do that(never did such a thing before) , is there anyone that already did this and can share this? otherwise, how do one do such a thing? i guess i need the source code and then what?

    thanks so much!

    posted in technical issues read more
  • francis666

    @ingox amazing! not sure how i missed it :) thank you!

    posted in technical issues read more

Internal error.

Oops! Looks like something went wrong!