• domien

    @whale-av Thanks for the advice David. However i've tried all possible combinations and the asio drivers won't show up. In the end i downloaded the latest stable build from Miller which seems to have a much better asio implementation than the old extended. Fortunately all the old externals (like vst~, cyclone, zexy, flatgui,...) still seem to behave pretty fine. The only thing still bothering now is the fact that the default font and all gui stuff have changed, so my setup looks rather different now, but i'll take that in favour of the the improved asio implementation...

    posted in technical issues read more
  • domien

    Still using pd extended 0.43 here on windows 10 in combination with and rme fireface using the asio drivers. However, since a couple of days the asio drivers (in pd) went missing. When opening the audio settings, normally in the input/output devices I can select the rme asio, but now it's just 2 empty dropdown-buttons.

    image.png

    Anyone any idea where pd looks to fill up these lists and how I could get my rme asio drivers back?

    Regards,

    Domien

    posted in technical issues read more
  • domien

    Hey EEight. Thanks a lot for cleaning up my mess :)

    But it's still strange because the first thing I tried was also just pasting in the url I copied from my soundcloud track, but this also showed nothing in the preview.

    D.

    posted in this forum read more
  • domien

    I already found out how to post a soundcloud url in a topic. It's rather strange though. I used the hyperlink button and copy/pasted the soundcloud url in between the brackets but it didn't show anything in the preview pane. I then added a slash (/) at the end of the url, et voilà, the url appeared in the preview (and in the topic after I posted it).

    D.

    posted in this forum read more
  • domien

    So another try to post this... It's something I made a while ago, mainly quite some pd layers around a pd synth riff. Some more synths by Andrew 'Chi' Claes and percussion by my son Milo.

    Hope you enjoy it,

    Domien

    posted in output~ read more
  • domien

    Hello,

    I've created a new message in the output~ section but wanted to copy in a url to the soundcloud version of the song. When I looked at the topic I saw that the url wasn't showing up so I tried to delete the topic, but now there seems to be only an empty header without body at all. It's about this topic:

    http://forum.pdpatchrepo.info/topic/9354/1-song-a-year-185x7

    Could this be removed, because I can not edit it anymore? And then how do I paste a soundcloud url in a new topic?

    Thanks a lot,

    D.

    posted in this forum read more
  • domien

    Totally unexpected, but a great move indeed. Thanks to all who make this possible.

    D.

    posted in this forum read more
  • domien

    Here's a forgotten one. Live jam with only pd involved.

    Hope you enjoy it,

    D.

    posted in output~ read more
  • domien

    Hello all,

    this is probably a useless topic, but i'm really getting frustrated a little by the asio implementation of pd (windows 7). I know there are quite some topics about this but i ask it once again. I've just invested some hard earned money in an rme fireface. This device really works a charm with all other audio applications i use (foobar, reaper, guitar rig). But when switching to asio in pd (extended 0.43.4) i can not selected the asio driver, only individual (stereo) inputs/outputs with a latency which must be set absurdly high before the crackle circus starts. Switching to MMIO is a little better, but still unacceptable (in my opinion)...

    Any solution to this by other rme users? Would switching to vanilla help?

    posted in technical issues read more
  • domien

    Something different than my usual beat mangling stuff:

    Still, quite some pd involved for all the background sounds.

    Hope you enjoy it,

    d.

    posted in output~ read more

Internal error.

Oops! Looks like something went wrong!