Hi all. I'm having trouble testing Pd patches via webPd as instructed in this step-by-step guide .

I've made a patch (using only the available objects) that includes a synth and a "dsp 1" message so that when the patch is loaded a middle C should start sounding. I included this patch in a folder with webPd.js and jquery.js libraries, and followed the example for the index.html file. To mock same origin policy, I used python through the terminal to enable a web server using the "python -m SimpleHTTPServer" command line, and got the following on the terminal:

Serving HTTP on 0.0.0.0 port 8000 ...

Which seems fine, however, whenever I access the link http://localhost:8000/index.html, I got no sound at all despite the fact everything seems ok in the terminal:

1.0.0.127.in-addr.arpa - - [16/Dec/2016 14:39:07] "GET /index.html HTTP/1.1" 200 -
1.0.0.127.in-addr.arpa - - [16/Dec/2016 14:39:08] "GET /js/jquery.js HTTP/1.1" 200 -
1.0.0.127.in-addr.arpa - - [16/Dec/2016 14:39:08] "GET /js/webpd-latest.min.js HTTP/1.1" 200 -
1.0.0.127.in-addr.arpa - - [16/Dec/2016 14:39:08] "GET /patches/myPatch.pd HTTP/1.1" 200 -

I tried as well running things locally in Firefox by changing the "security.fileuri.strict_origin_policy" to false. I'm using Firefix 48.0.2.

I wonder if I'm missing something very obvious but I've checked the index.html and it includes the Pd.start(), and so the patch should start sounding when the url is loaded (shouldn't it?). Also, I think the problem lives in the way I'm avoiding the same origin policy since b2renger webPd examples (which run online) also won't run locally on my machine.

Any hints on what I'm doing wrong? Here's my patch myProject.zip

Cheers